ČIŠĆENJE CIGLENE FASADE

Fasadna cigla ili klinker su cigle koje kućama ili zgradama daju posebno lijep izgled, i čine je vrlo otpornom. Osim toga, fasade od cigle jedva upijaju bilo kakvu vodu. Ipak, ukrasne cigle s vremenom potamne zbog utjecaja klime i okoliša i čine fasadu zanemarenom. Pored toga, pojavljuju se razna onečišćenja s mrljama kao salitra, ostaci žbuke, kamenca kao i onečišćenja grafitima.

Postavlja se pitanje koja je metoda najbolja za čišćenje fasada od cigle. Opasna kemijska sredstva za čišćenje na bazi kiselina svakako su opcija, ali postoji i puno jednostavniji i ekološki način, koji je ovdje predstavljen.

SLIKOVNI PRIMJERI

S tehnologijom čišćenja Tornado ACS lako možete očistiti fasade od opeke bez onečišćenja prirode. Zahvaljujući jedinstvenom revolucionarnom postupku čišćenja vakuumom , čišćenje fasade od cigle je za nas poputpuno jednostavno i brzo.

Čišćenje ciglene fasade, primjer 1
cigleni zid zamazan bojom

Čišćenje ciglene fasade, primjer 2
očišćen Tornado ACS sustavom

Kad koristite uređaj za čišćenje fasada, radite bez otpadnih tvari štetnih za okoliš, jer stroj za čišćenje djeluje po principu samostalnog stalnog ciklusa.

Čišćenje ciglene fasade, primjer 3
neočišćeni i očišćeni segment ciglenog zida

Čišćenje ciglene fasade, primjer 4
cigle i fuge izgledaju kao nove

Tornado ACS stroj za čišćenje ima toliko snage da ga možete koristiti za uklanjanje tvrdokornih prljavština sa ciglenih fasada, kao što su grafiti. Bez obzira na to je li vaša fasada kuće napravljena od ciglenog treseta, Greppinerovog klinkera ili Münsterländer ugljena, uređaj za čišćenje Tornado ACS može podnijeti i najgrublju prljavštinu.

Čišćenje ciglene fasade, primjer 5
zid ispred dućana uprljan grafitom

Čišćenje ciglene fasade, primjer 6
malo Tornado ACS čarolije

Čišćenje ciglene fasade, primjer 7
i zid je ponovo kao nov