ČIŠĆENJE FASADE NA PJEŠČENJAKU

Utjecaji okoliša i klimatski uvjeti neminovno uzrokuju zatamnjenje pročelja pješčenjaka tijekom godina. Kako bi fasada pješčanika dobila prirodnu boju, potrebno je povremeno provesti čišćenje fasada. Međutim, konvencionalne mogućnosti poput visokog tlaka, vode i kemijskih sredstava mogu oštetiti površinu kamena i obično nisu te metode kompatibilne sa zaštitom okoliša.

SLIKOVNI PRIMJERI

Pomoću uređaja za čišćenje Tornado ACS možete temeljito ukloniti sve nečistoće s fasada od pješčenjaka (prirodni kamen), istovremeno štiteći površinu. Bilo da se radi o ostacima ispušnih plinova, industrijskih oborina, prašine, hrđe, grafita, mahovine ili algi, stroj za čišćenje Tornado ACS potpuno uklanja sve bez oštećenja površine pješčenjaka. Sa površinskim postupkom uklanjanja vakumom , prljavština se uklanja nježno sloj po sloj i čini fasadu da opet izgleda kao nova.

Čišćenje fasade na pješčenjaku, primjer 1
tehnologija vakumskog pjeskarenja na fasadi od prirodnog kamena

Prilikom čišćenja fasade od pješčenjaka (prirodnog kamena) s uređajem za čišćenje Tornado ACS ne nastaju kemijski onečišćene otpadne vode niti se otklonjene tvari ispuštaju u okoliš. Jedinstvena tehnologija čišćenja djeluje u zatvorenom krugu koji sakuplja sve ostatke u filteru i ne dopušta da ništa pobjegne u okoliš. Jednostavno i minimalno odlaganje se vrši tek nakon završetka procesa rada.

Čišćenje fasade na pješčenjaku, primjer 2
čišćenje grafita sa kamena

Čišćenje fasade na pješčenjaku, primjer 3
Tornado ACS i grafiti nestaju

Strojem za čišćenje Tornado ACS lako možete očistiti fasadu od pješčenjaka (prirodnog kamena), bez posebnih mjera zaštite na radu i bez prethodnog znanja u području čišćenja fasada.

Uvjerite se u kvalitete Tornado ACS stroja za čišćenje. Čišćenje fasada od prirodnog kamena sa ovim strojem je očuvanje vrijednosti!

Čišćenje fasade na pješčenjaku, primjer 4
segment pješčane fasade

Čišćenje fasade na pješčenjaku, primjer 5
očišćen, izgleda kao novi