ČIŠĆENJE FASADE NA ŠLJUNČANOM BETONU

Pročelja od šljunčanog betona i kulir žbuke vrlo su sklona jačem onečišćenju i nakupljanju naslagama mahovine, zbog svoje grube površine. Grafiti dobro prianjaju na šljunčanom betonu, a uklanjanje je često vrlo problematično. Ekološki prihvatljivim postupkom za čišćenje sa Tornado ACS strojem, samo čišćenje fasade od šljunčanog betona je vrlo jednostavno i efikasno.

Za to se možete boriti s vodom i četkom, koristiti visokotlačni čistač koji raznosi nečistoću na tom području ili odmah koristite strojeve za čišćenje Tornado ACS i trenutno možete dobiti odličan rezultat, 4-7 m2/1h.

SLIKOVNI PRIMJERI

Čišćenje šljunčanog betona nikad nije bilo jednostavnije sys-tec ovom tehnologijom čišćenja.

Uz ekološke mašine za čišćenje Tornado ACS na fasadama od šljunčanog betona, čišćenje se može odraditi jednostavno, bez potrošnje vode i bez velikog fizičkog napora. Oprema za čišćenje je lagana i kompaktna, ima nisku razinu buke i jednostavna je u uporabi, trebate samo 220V napajanje. Upotrebom strojeva za čišćenje sve izložene fasade zaprljane od prometa i ostalih utjecaja okoline, opet će izgledati kao nove.

Čišćenje fasade na šljunčanom betonu, primjer 1
neočišćeni i očišćeni segment šljunčanog betona

Čišćenje fasade na šljunčanom betonu, primjer 2
šljunčana fasada bjelija nego ikad

Pokušajte sami! Bez obzira na to jesu li u pitanju mahovina, alge, sol ili ispušne pare, kao i grafiti, uklanjaju se sloj po sloj bez ostataka zahvaljujući revolucionarnoj metodi vakumskog pjeskarenja.

U tom slučaju svi ostaci ostaju u zatvorenom krugu uređaja za čišćenje i ne ispuštaju se u okoliš. Slično usisavaču, uklanjanje se vrši nakon čišćenja. Vlasnici kuća i profesionalne tvrtke za čišćenje diljem svijeta već se oslanjaju na tehnologiju čišćenja systeco koja može učiniti puno više od čišćenja drugim metodama. Otkrijte sami!

Čišćenje fasade na šljunčanom betonu, primjer 3
grafiti na šljunčanom betonu

Čišćenje fasade na šljunčanom betonu, primjer 4
nestaju s lakoćom

Čišćenje fasade na šljunčanom betonu, primjer 5
kao novo

Čišćenje fasade na šljunčanom betonu, primjer 6
bez upotrebe vode, kemikalija i visokog pritiska