ČIŠĆENJE KAMENIH PODOVA

Tornado ACS može se koristiti za čišćenje poda. Vapnenac, hrđa, boje i druge naslage nisu problem. Podovi od pločica, betona i kamena pojavljuju se kao novi nakon čišćenja poda sa strojem za čišćenje Tornado ACS. Daljnja prednost je ta što se fuge također nježno čiste tijekom čišćenja pločica. Zatvoreni sustav omogućuje upotrebu stroja za čišćenje Tornado ACS tijekom kretanja osoba bez prepreka i sigurnosnih mjera. Upravljanje strojem se brzo i lako usvoji, nije potrebna posebna obuka operatera stroja.

SLIKOVNI PRIMJERI

Na crkvenim temeljima u Hildesheimu trebalo je očistiti stari kameni pod. U dugom nizu godina nataložile su se naslage prljavštine i više ih nije bilo moguće ukloniti konvencionalnim sredstvima. Primijenjen uzorak je očišćen i rezultat je oduševio sve sudionike. Stari prirodni kamen opet je bio čist. Stoga je Tornado ACS savršen stroj za čišćenje kamenih podova.

Čišćenje kamenih podova, primjer 1
crkva u Hildesheimu

Patentirana tehnologija čišćenja koju dobivate isključivo sa sustavom Tornado ACS. Napredni stroj za čišćenje djeluje na temelju jedinstvene revolucionarne metode vakuumskog pjeskarenja bez tlaka, vode i kemikalija. Minimalno abrazivna tehnologija omogućava ekološko čišćenje, uklanjanje laka i uklanjanje sloja sa površine.

Upotreba u zatvorenim prostorima, kao i u uređenim sobama, lako je moguća s ovom inovativnom tehnologijom čišćenja. Nisu potrebne posebne sigurnosne mjere.

Čišćenje kamenih podova, primjer 2
vrlo stari kameni pod
Čišćenje kamenih podova, primjer 3
Tornado u akciji
Čišćenje kamenih podova, primjer 4
nečistoće nestaju s lakoćom
Čišćenje kamenih podova, primjer 5
zamrljani pod od pješčenjaka nije problem