ČIŠĆENJE PODNIH PLOČICA

Strojevi za čišćenje podnih pločica Tornado ACS savršeno rade i na starim pločicama. Onečišćenja između dubokih praznina mogu se potpuno ukloniti. Strojevi za čišćenje podnih pločica Tornado ACS mogu se koristiti i za beton. Ova tehnologija čišćenja stoga nudi održivu i nježnu obnovu.

SLIKOVNI PRIMJERI

Desetljetni stari vodeni kamen s podnih pločica nije se mogao ukloniti na bilo koji uobičajen način. Budući da je tržnica Hala Arminus u Berlinu zgrada na popisu kulturne baštine, upotreba sredstava je ograničena. Uređajem za čišćenje Tornado ACS vodeni kamen mogao se ukloniti u kratkom vremenu. Pločice su očišćene u vrijeme javnog poslovanja dvorane.

Čišćenje podnih pločica, primjer 1
stare pločice na tržnici
Čišćenje podnih pločica, primjer 2
operater i Tornado ACS u akciji
Čišćenje podnih pločica, primjer 3
desetljećima stare pločice mogu se očistiti
Čišćenje podnih pločica, primjer 4
čišćenje bez vode i kemikalija

Lijepe i stare podne pločice u starim zgradama ili podne pločice u hodnicima se zaprljaju zbog velike uporabe tijekom vremena. Stroj za čišćenje Tornado ACS nudi pouzdanu metodu čišćenja podnih pločica. Prednosti leže u održivom čišćenju poda. Teško zaprljanje, lagano se uklanja bez vode, kemikalija ili visokog pritiska – tlaka. Proces vakuumskog pjeskarenja toliko je nježan da se zglobovi podnih pločica istodobno čiste i ne oštećuju.

Čišćenje podnih pločica, primjer 5
pločice i fuge se čiste
Čišćenje podnih pločica, primjer 6
stare podne mozaik pločice na ulazu
Čišćenje podnih pločica, primjer 7
prije
Čišćenje podnih pločica, primjer 8
poslije

Tvrdoglave mrlje na podnim pločicama su mrlje od hrđe i vapnenca. Strojevi za čišćenje podnih pločica Tornado ACS uklanjaju mrlje i ne oštećujući podne pločice i fuge.

Čišćenje podnih pločica, primjer 9
uklanjenje hrđe s pločica
Čišćenje podnih pločica, primjer 10
uklanjanje kamenca

Čišćenje podnih pločica sa strojevima za čišćenje podnih pločica Tornado ACS u auto radionici tvrtke Porsche. Ni prepreke ni zaštita osjetljive i skupe opreme nisu potrebne.

Čišćenje podnih pločica, primjer 11
auto radionica Porschea
Čišćenje podnih pločica, primjer 12
čišćenje bez vode i kemikalija
Čišćenje podnih pločica, primjer 13
nije potrebna zaštita radnog okruženja
Čišćenje podnih pločica, primjer 14
čiste se i fuge