ČIŠĆENJE ŽBUKANE FASADE

Želite li očistiti ožbukanu fasadu i niste sigurni koja je metoda najbolja? Rješenje je stroj za čišćenje Tornado ACS, s ovim strojem možete očistiti svaku fasadu koja je ožbukana temeljito i bez oštećenja površine. Čak i teška prljavština, kao i  grafiti se mogu lako ukloniti, prethodno znanje ili posebni preparati nisu potrebni.

SLIKOVNI PRIMJERI

Očistite fasadu od gipsa pametno!

Tehnologija čišćenja djeluje na temelju patentiranog postupka pjeskarenja negativnim tlakom, koji je također poznata kao vakuumsko pjeskarenje. Na taj način čistimo fasadnu žbuku potpuno ekološki, bez vode, kemikalija ili visokotlačnih čistača. Bez obzira radi li se o uklanjanju ispušnih plinova i industrijskih ostataka, hrđe, algi, mahovine, solike ili grafita.

Čišćenje žbukane fasade, primjer 1
domari na obuci

Čišćenje žbukane fasade, primjer 2
čak i vlasnik škole može sam očistiti grafit

Uobičajenim sredstvima kao što su čišćenja tlačnim perilicama, koja rade pod visokim pritiskom mogu oštetiti pročelja kuća. Kada fasada ima male pukotine, postoji vrlo velik rizik od prodora vode, što može uzrokovati plijesan i oštećenje fasade. Uz stroj za čišćenje Tornado ACS, nečistoća se uklanja sloj po sloj sa žbukane fasade vakuumom, bez ostavljanja tragova. Svi ostaci uklanjanja ostaju u zatvorenom krugu uređaja za čišćenje tijekom cijelog postupka čišćenja i mogu se na praktičan i ekološki način ukloniti.

Vlasnici kuća i profesionalne tvrtke za čišćenje diljem svijeta su se uvjerile u učinkovitost Tornado ACS uređajima za čišćenje fasade. Isprobajte sami i uvjerite se u prednosti OVE tehnologije.

Čišćenje žbukane fasade, primjer 3
veliko zagađenje na ETICS-u

Čišćenje žbukane fasade, primjer 4
uklanjanje algi na žbuci