POSEBNO ČIŠĆENJE DRVA

Površina drva je vrlo osjetljiva na prljavštinu i vremenske uvijete. Iako se tvrdo drvo može dobro tretirati, teško je tretirati takozvano meko drvo. Čišćenje uređajem za pranje pod tlakom ne dolazi u obzir, jer voda prodire u drvo i tlak uništava površinu.

S konvencionalnim brušenjem glatke se površine lako čiste, ali to je povezano sa značajnim utjecajem na okoliš. Neravne površine teško je brusiti. Površinska struktura uglavnom je uništena.

SLIKOVNI PRIMJERI

Ali postoji drugi način! Strojem za čišćenje Tornado ACS, drva svih vrsta mogu se dobro očistiti. Područja primjene za ekološku tehnologiju čišćenja su parket, drvene fasade, klupa, trupovi čamaca i drvene rezbarije.

Zatvoreni ciklus sustava usisavanja jamče ekološki prihvatljiv rad. Minimalno abrazivna metoda vakum pjeskarenja omogućuje nježnu površinsku obradu. Granulat se može ponovo koristiti u zatvorenom ciklusu do 100 puta. Tekući troškovi su vrlo niski.

Za upotrebu uređaja za čišćenje Tornado ACS potrebno je samo normalno 220-230V napajanje. Zaštitna odjeća i zaštitne mjere nisu potrebne.

Stroj za pjeskarenje sustava ACS ima mnogo više mogućnosti primjene. Također, kod obnove štete od požara drvene površine očišćene su našim sustavom.

Posebno čišćenje drva, primjer 1
drvena fasada od borovine

Posebno čišćenje drva, primjer 2
drveni stol

Posebno čišćenje drva, primjer 3
greda od tvrdog drva

Posebno čišćenje drva, primjer 4
očišćene drvene stepenice

Posebno čišćenje drva, primjer 5
očišćeno stubište