Sanacija štete od požara

U prvom pokušaju zid od lateksa je ispran, što nije dovelo do željenog rezultata, tada je nastupio naš ACS sistem pjeskarenja.

U kupaonici i kuhinji pločice i fuge se također mogu brzo očistiti nakon oštećenja od požara.

Strojem za čišćenje Tornado ACS možete postići površinsku obrađenost od oko 2 – 5 m2 / h. Za ekološku obnovu štetnih požara uglavnom radite s finim granulama (pjeskarsko staklo SG 150 ili asilit AS 180).

U podrumu u Bielefeldu šteta od požara mora biti uklonjena. Zidovi, strop i pod prekriveni su čađom. Prije bojenja čađa se mora u potpunosti ukloniti. Kako to možete učiniti bez visokog tlaka, vode i kemikalija?

U tom slučaju može vam pomoći samo metoda vakuumskog pjeskarenja systeco-a. Strojem za čišćenje Tornado ACS površine se mogu očistiti bez zagađenja okoliša. Zbog zatvorenog ciklusa ni granule niti čađ ne mogu pobjeći izvana.

Suočavanje s uređajem za čišćenje saznaje se za nekoliko minuta. Djelatnik tvrtke Kurz Um-Meisterbetriebe eV . može odmah započeti s uklanjanjem čađe nakon kratkog uvoda. Operacija je vrlo jednostavna. Nositi posebnu zaštitnu odjeću i respirator nije potreban.

Tornado ACS je idealna alternativa uređaju za pranje pod tlakom ili pjeskarenju sa suhim ledom. Na taj je način moguć ekološki prihvatljiv rad unutarnjih površina kao i na otvorenom.