UKLANJANJE ALGI SA FASADA

Ne samo da utjecaji ispušnih plinova ili prašine na okoliš, već i organski organizmi poput algi mogu oštetiti fasadu tijekom godina. Posebno dobro uspijevaju alge na pročeljima koja su u blizini vode, močvarnih područja, obradivog zemljišta, drveća i grmlja.

Ali i lokalni klimatski uvjeti igraju važnu ulogu. Postoje dokazi da je zaraženost algama znatno veća na fasadama građevina u ruralnim regijama nego u gradovima. Međutim, možete reći da dobro održavanje produžuje vijek svake fasade, bez obzira na to o kojoj se vrsti radi i gdje se nalazi.

SLIKOVNI PRIMJERI

Uklanjanje algi na fasadama, za savršene rezultate, trebate samo stroj za čišćenje Tornado ACS, mlazne medije abrazivi (granulati) i priključak 220V za napajanje. Pomoću revolucionarne tehnike čišćenja strojem Tornado ACS, alge se mogu brzo i bez problema ukloniti sa fasada svih vrsta. Inovativna metoda vakuumskih pjeskarenja uklanja alge, mahovine i gljivice na svim mineralnim površinama bez oštećenja. Prije obrade površina mora biti suha.

Uklanjanje algi sa fasada, primjer 1
čišćenje algi s pročelja kuće

S ekološki osviještenom tehnologijom čišćenja Tornado ACS  bez napora će te odraditi svaki posao. Ne trebate učiniti više od toga osim da radnu glavu postavite na površinu iznad algi i ravnomjerno pomičete mlaznicu preko područja. Stroj za čišćenje sada uklanja alge s površine i skuplja ostatke u svom zatvorenom krugu. Rezultat je potpuno čista fasada!

Isprobajte sami, s strojem za čišćenje Tornado ACS vaša fasada već danas može biti bez algi.

Uklanjanje algi sa fasada, primjer 2
uklanjanje algi sa fasade