UKLANJANJE BRŠLJANA S CIGLE

Pitate se kako možete ukloniti bršljan s pročelja od cigle, a što je nježnije moguće? Ništa lakše od toga ako koristite stroj za čišćenje Tornado ACS. Sa tlačnom pjeskarilicom, nećete biti zadovoljni izgledom pročelja od cigle ili na zidovima. S visoko tlačnom pjeskarilicom  ne biste trebali raditi na cigli. Rizik od uništavanja površine jednostavno je prevelik. Preostaje Vam dugotrajni ručni rad s žičanom četkom, koji djeluje samo u ograničenoj mjeri.

Zahvaljujući patentiranom postupku vakumskog pjeskarenja, ostaci korijena bršljana mogu se lako ukloniti s bilo kojeg pročelja cigle bez oštećivanja površine ili spojeva. Čak i u malim prazninama i rupama, korijenski ostaci nemaju šanse. Uklanjanje bršljana sa fasade od cigle nikada nije bilo lakše!
Uređaj za čišćenje spreman je za upotrebu u samo nekoliko jednostavnih koraka, a sve što trebate je 230V napajanje. Za rad s strojem nije potrebno prethodno znanje i nije vam potrebna zaštitna oprema.
Zaštita područja rada na javnim površinama nisu potrebne! Isprobajte sami, jer ne samo lako rukovanje, već i niska razina buke čini rad s uređajem za čišćenje Tornado ACS čisto zadovoljstvo.

SLIKOVNI PRIMJERI

Postupak vakuumskog pjeskarenja ACS strojem za uklanjanje bršljana prvi se put upotrijebio na ovom imanju u Ellerbeku i to sa izvrsnim uspjehom.

Fini korijeni bršljana čvrsto se prianjaju za pročelje od cigle, ali se u potpunosti uklanjaju metodom vakuumskog pjeskarenja. Zatvoreni krug omogućuje siguran i lagan rad.

Uklanjanje bršljana s cigle, primjer 1
imanje u Ellerbeku

Uklanjanje bršljana s cigle, primjer 2
bršljan na fasadi od cigle

Čitavo je područje očišćeno od bršljana u veoma brzom roku. Pročelje od cigle sada opet izgleda kao novo.

Uklanjanje bršljana s cigle, primjer 3
uklonite bršljan

Uklanjanje bršljana s cigle, primjer 4
očistitie sa Tronado ACS-om

Uklanjanje bršljana s cigle, primjer 5
očišćeni segment ciglenog zida