UKLANJANJE LAKA NA BRODOVIMA

Područja na trupu koji se uklanjaju mogu se lako odraditi. Ova tehnika čišćenja je savršena za manje brodove. Zbog zatvorenog kruga postupka vakuumskog pjeskarenja, svi ostaci boje i granulata ostaju u sustavu. Kako se ne koriste ni visoki tlak, ni voda i kemikalije, zaštitna odjeća nije potrebna, kao ni zaštita područja rada.

SLIKOVNI PRIMJERI

Ekološka oprema za čišćenje Tornado ACS za razliku od brusilica i visokotlačnih pjeskarilica, radi u zatvorenom ciklusu, koji dok uklanja brodski lak ne dopušta da ostaci uđu u okoliš.

Vi jednostavno morate staviti samo radnu glavu za čišćenje na površinu broda i koristeći mlaznicu, glatko i ravnomjerno po površini dobivate najbolji rezultat.

Uklanjanje laka na brodovima, primjer 1
uklanjanje laka s broda

Uklanjanje laka na brodovima, primjer 2
očišćeni segment pokazuje se bez ikakvih oštećenja

Kroz radnu glavu možete vidjeti kako se lak oslobađa s površine pjeskarećim materijalom (granulama) i usisava kroz cijev stroja:

Odvoz otpada odvija se nakon postupka čišćenja. Strojevi za čišćenje Tornado su lagani i mogu se koristiti bilo gdje. Jednostavni su za rukovanje i imaju nisku razinu buke. Mjere sigurnosti poput maske sa filterima, zaštitne odjeće ili zaštitnih naočala nisu potrebne za uklanjanje laka s čamca. Pokušajte sami, tehnologijom čišćenja uklanjanje lakova s ​​broda Tornado ACS jednostavno je.

Uklanjanje laka na brodovima, primjer 3
lak na brodu kojeg treba ukloniti

Uklanjanje laka na brodovima, primjer 4
Tornado ACS u akciji, bez upotrebe zaštitne odjeće

Uklanjanje laka na brodovima, primjer 5
očišćeno područje čisto odloženo

Uklanjanje laka na brodovima, primjer 6
ekološki i čisto