UKLANJANJE OZNAKA NA PODU

Kao što je prikazano na fotografiji, uklanjanje podnih oznaka lako se vrši uređajem za čišćenje Tornado ACS. Podne oznake su potpuno uklonjene. Gumirane površine i folija se ne mogu ukloniti ovom vrstom pjeskarenja, što je često dobro jer ostaju bitne oznake zaštićene.

SLIKOVNI PRIMJERI

U ovom uzorku uklanjanje podnih oznaka mora se izvršiti na neklizajućem metaluProces proizvodnje se nesmetano nastavlja. To je moguće samo s postupkom vakuumskog pjeskarenja. Skidaju se samo područja na kojima se nalaze oznake u boji. Radove uklanjanja boje možemo izvesti vlastito osoblje ili vanjski davatelji usluga. Zatvoreni krug zadržava prljavštinu i granule u zatvorenom sustavu stroja.

Uklanjanje oznaka na podu, primjer 1
Tornado ACS u pogonu
Uklanjanje oznaka na podu, primjer 2
uklanjanje podnih oznaka
Uklanjanje oznaka na podu, primjer 3
žute podne oznake na betonu
Uklanjanje oznaka na podu, primjer 4
uklanjaju se lako

Oznake u boji na betonskim podovima mogu se ukloniti jednako lako. Velika prednost vakuumskog pjeskarenja je što nisu potrebne mjere zaštite i ne zagađuje okoliš.
Tornado ACS stroj za čišćenje također je prikladan za čišćenje poda kako bi se pripremile nove oznake u boji. Vakuumsko pjeskarenje stvara izvrstan temeljni premaz na kojem se nanosi nova boja.
Proces vakuumskog pjeskarenja pogodan je i za mnoge druge posebne zadatke. Kad god je riječ o radu u javnom prometu ili u tekućem proizvodnom procesu bez vanjskog zagađenja, Tornado ACS mašina za čišćenje s vakuum pjeskarenjem je pravi izbor. Zatvoreni krug zadržava prljavštinu i granule u sustavu.

Uklanjanje oznaka na podu, primjer 5
radnici se okušavaju u čišćenju
Uklanjanje oznaka na podu, primjer 6
korištenje Tornada je jednostavno, pristupačno svim spolovima